Esittelyssä Annukka, uusi myyntiassistenttimme

Annukka Österholm aloitti Sähkö-Jokisella myyntiassistentin tehtävissä joulukuun alussa. Hän toimii myynnin tukena tarjouslaskennassa, myyntitilausten käsittelyssä sekä hallitsee toimitusprosessia.Työyhteisö tuntuu mukavalta ja rennolta, minut on otettu hyvin vastaan, kuvailee Annukka. Tehtävä vaikuttaa sopivan haasteelliselta, mielenkiintoiselta ja hyvin monipuoliselta. Haluan kehittyä työssäni alan ammattilaiseksi ja hoitaa työtäni sujuvasti, hän jatkaa.

Annukka on järjestelmällinen ja motivoituva persoona ja hän nauttii tuloksellisesta ja tavoitteellisesta työstä. Aikaisempaa työkokemusta hänellä on sekä kuntasektorilta sekä yksityispuolelta mm. vakuutus-, tilitoimisto ja pankkipuolelta. Annukan mottoon ”Asenne ratkaisee” on helppo yhtyä ja toivotammekin hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.  

Annukka Österholm, puh. 02-550 5500
asiakaspalvelu@sahkojokinen.fi