Haemme joukkoomme Business Controlleria

Kasvavan liiketoimintamme tueksi etsimme henkilöä vastaamaan Sähkö-Jokisen taloudesta ja taloudellisesta raportoinnista kokonaisuudessaan. Henkilö tulee toimimaan toimitusjohtajan tärkeimpänä kumppanina taloudellisissa asioissa ja työskentelee yrityksen hallituksen jäsenten kanssa. Tehtävä edellyttää yrityksen liiketoiminnan ja asiakastarpeiden ymmärtämistä, nopeaa oppimiskykyä ja valmiutta ja halua tarttua erilaisiin tehtäviin tilanteen mukaan. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yrityksen menestykseen avainpositiossa ja kehittämään talouden käytäntöjä entistä paremmalle tasolle.

Tehtävät:

  • Vastuu Sähkö-Jokisen talouden kokonaisuudesta
  • Taloudellinen raportointi
  • Talouden mallintaminen mm. tilikauden tulosennuste, budjetointi ja strategisen suunnitelman taloudellinen ennuste
  • Taloushallintojärjestelmän ja toiminnanohjausjärjestelmän toiminnallisuuden varmistaminen ja kehittäminen
  • Taloudellinen analyysi, esim. investointilaskelmat ja kustannuslaskentaa

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista talouden tehtävistä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsi katsotaan eduksi.
  • Aktiivista otetta työhön ja halua tarttua erilaisiin tehtäviin

Tarjoamme avainroolin kasvavassa maan johtavassa alansa yrityksessä. Tehtävässä pääset vaikuttamaan yrityksen käytäntöihin ja kehittämään samalla omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Tehtävän sisältö kehittyy ajan myötä yrityksen kasvaessa. Pääset lisäksi osaksi hienoa työyhteisöä, jossa on perinteisesti pitkiä työuria. Yhtiön toimipiste on Noormarkussa Porissa ja tehtävä on pääosin lähityötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Robert Kiuru robert.kiuru@talentcenter.fi, 0405799272. 

Haku alkaa 6. helmikuuta 2024 ja päättyy 27. helmikuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen