Tervetuloa
Sähkömessuille!

Osallistumme Jyväskylän Paviljongissa 7.–9.9. 2022 järjestettäville Sähkömessuille. Löydät meidät osastolta B 251.

Messuilla esittelemme mm. uusimmat sähköautojen latausinfran tuotteemme.

Arvonta!

Osallistu messuosastollamme tai tästä oheisella lomakkeella. Palkintona upea Garmin Fenix GPS-monilajiälykello (arvo n. 840 euroa).

 

Arvonta on päättynyt.

 

Latausinfran huippuosaamista

Latauslaiteverkosto laajenee vauhdilla ja Sähkö-Jokisen jalustat ja pylväät ovat mukana tässä kehityksessä. Valmistamme kumppaniemme kanssa tuotteita helpompaan ja vakaampaan asennukseen. Yhdessä varmistamme, että latauspisteistä syntyy viimeistelty ja käyttäjäystävällinen kokonaisuus.

Latauslaitteille ei vielä varsinaisesti ole standardisoituja tuotteita, mutta olemme jo räätälöineet yhteensopivia tuotteita esimerkiksi Kempowerin ja Virran latauslaitteisiin. Ratkaisujamme voi nähdä käytössä jo monissa eri kaupungeissa ympäri Suomen, esimerkiksi kumppaniemme ABC-latauksen, Recharge Finlandin tai Virta Ltd:n latauspisteillä.

Tärkeimpänä tavoitteenamme on tarjota pitkäikäinen, tukeva ja kestävä perusta latauslaitteille sekä miellyttävä käyttökokemus laitteiden käyttäjille.

Tule osastollemme kuulemaan lisää ja keskustelemaan latausinfran ratkaisuista. Tervetuloa!

Lue lisää

Tule tapaamaan
meitä messuille!

Osallistumme Jyväskylän Paviljongissa ke 7.9. – pe 9.9. järjestettäville Sähkömessuille. Löydät meidät osastolta B 251. Tavataan Jyväskylässä!

Rekisteröidy messuille täältä