Pasi Ylitalo aloitti kesäkuussa tuotantoinsinöörin tehtävät Sähkö-Jokisella

Pasi Ylitalo on aloittanut tuotantoinsinöörin tehtävässä Sähkö-Jokisen jalustavalimolla 10.6.2019. Hänen tehtäväalueenaan on vastata pylväsjalustatuotannosta, kehittää ja tehostaa valmistusprosesseja, ostotoiminta sekä esimiestehtävät.  Tuotannonohjauksen laajennuksen käyttöönoton myötä toimintamme tehostuu entisestään.

Työuransa aikana Pasille on kertynyt arvokasta kokemusta rakennus- ja elementtitehdastoiminnasta. Hän siirtyi tehtävään Skanska Talonrakennus Oy:stä, jonka hankintainsinöörinä hän toimi. Hyötyliikuntaa, kuntoilua, elokuvia ja lukemista harrastava Pasi pitää hyvää työilmapiiriä ja sujuvia vuorovaikutussuhteita tärkeinä, jotta jalustatuotannolle asetetut tavoitteet saavutetaan.

Pasi Ylitalo
Puh. 02 550 5521 ja 050 566 6740
pasi.ylitalo@sahkojokinen.fi