Yritys

Satakunnassa, Porin Noormarkussa sijaitseva Sähkö-Jokinen Oy on maan johtava ulkovalaisintuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Tuotantomme keskiössä ovat törmäysturvalliset KAPU®-pylväät ja niiden kanssa yhteensopivat laadukkaat betonijalustat. Innovatiivinen tuotesuunnittelu ja modernin tekniikan hyödyntäminen ovat siivittäneet meidät alan edelläkävijäksi.

Vuonna 1968 perustettu yrityksemme tunnetaan nykyään merkittävänä ja luotettavana valaisinpylvästoimittajana, jonka turvalliset tuotteet valaisevat teitä ja kaupunkien katuja lukemattomissa kohteissa ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Tuotekehitys ja tuotanto

Olemme halunneet panostaa erilaisten uusien innovaatioiden avulla tielläliikkujien turvallisuuteen – se on aina ollut yritystämme eteenpäin kantava voima. Myös tuotteiden kestävyys ja asentajaystävällisyys painavat vaakakupissa.

Korkean ja tasaisen laadun takaamiseksi valmistamme kaikki pylväs- ja jalustatuotteet omassa Noormarkun tuotantolaitoksessamme. Tehokkaat tuotantotavat yhdessä nykyaikaisen automatisoidun tuotantolinjan kanssa mahdollistavat mittatarkat tuotteet.

Käytämme ISO 9001:2000 -laatujärjestelmää. Lisäksi KAPU®-tuoteperhe on oikeutettu käyttämään CE-merkintää. Tämä takaa asetettujen laatuvaatimusten täyttymisen turvatuotteissamme.

Uusia innovaatioita

Olemme vuosien varrella kehittäneet aktiivisesti uusia tuotantomenetelmiä ja tuotteita. KAPU®-turvapylväät, jotka mallista riippuen joko joustavat tai väistävät ajoneuvoa törmäystilanteessa, ovat tehneet yrityksestämme alan markkinajohtajan. Myös jalustojemme muoviset kaapeliaukot ovat syntyneet oman tuotekehityksemme pohjalta.