Nostolaitteet

Betonijalustan nostin WLL 700kg
Sähkönumero 6451100

Sähkö-Jokinen on suunnitellut betonijalustan nostimen helpottamaan jalustojen asennuksia ja siirtelyjä. Laite on luotettava apuväline esimerkiksi silloin, kun jalustoja asennetaan kaivantoon tai jalustakuormia lastataan, puretaan tai siirrellään.

Nostimen avulla voidaan nostaa Sähkö-Jokisen upotuskiinnitteisiä jalustoja, joiden sisäreiän halkaisija on Ø 140-260 mm. Jalusta saa painaa enintään 700 kiloa. Nosto tapahtuu jalustan sisäreiästä, jolloin jalustan ulkopintaan ei tule naarmuja. Nostin on CE-merkitty ja täysin kotimainen tuote. Laitteen omapaino on 17 kg.

Luotettavaa tekniikkaa

Nostin on suunniteltu lisäämään turvallisuutta ja vakautta jalustimien nostoissa ja siirroissa. Suorassa pysyvä jalusta saadaan laskettua tarkasti kapeaankin kaivantoon siten, että kaivannon reunat eivät sorru.

Perinteisesti jalustojen nostoissa on käytetty apuna ketjua, liinaa tai vaijeria. Ongelmana on ollut jalustan roikkuminen vinossa noston aikana, joka on nyt ratkaistu uudella nostoapuvälineellämme.

Käyttöohje

Nostolaite ripustetaan kaivinkoneen, hiabin tai muun nostimen nostovarteen.

Nostimen tartuntaosa lasketaan nostettavan jalustan sisään ja laitteessa oleva varmistinvipu vapautetaan.

Noston aikana jalusta pysyy suorassa ja jalusta saadaan laskettua tarkasti kaivannon pohjalle. Automaattitoiminto irrottaa nostimen.

Käyttö-, tarkastus- ja huolto-ohjeet ovat toimituksen mukana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!