Onnittelemme Antti Jokista 90-vuotismerkkipäivän johdosta

Sähkö-Jokinen Oy onnittelee perustajaansa Antti Jokista, hänen 90-vuotispäivänään 13.1.2021.

Vuonna 1968 sähköteknikko Antti aloitti oman yritystoiminnan sähköurakoinnin ja -suunnittelun muodossa. Kun asennustoimintaan oli tullut mukaan tievalourakointi, hän innovoi 1980-luvulla betonisen valaisinpylvään jalustan. Tuohon jalustaan hän kehitti säätöruuvi kiinnitysmekanismin, josta voidaan nyttemmin sanoa tulleen standardin koko Suomeen.  Myöhemmin Antin ideasta alkoi myös törmäysturvallisen valaisinpylvään kehittäminen, joka johti valmistuksen aloittamiseen 1990-luvun alkupuolella. Erittäin turvallinen ja varmatoiminen pylväs on säästänyt jo lukuisia ihmishenkiä ja loukkaantumisia maailmanlaajuisesti. Kekseliäille valmistusmenetelmille ja tuotteille on myönnetty myös useampia patentteja.

Sähkö-Jokisen menestys on pohjautunut jo yli 50 vuoden ajan innovatiiviseen tuotekehitykseen, arvostamme luotettavia asiakassuhteita ja reagoimme herkästi markkinan tarpeisiin. Uskomme näille perustuksille luodun toiminnan kantavan vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Yrityksemme perustajaa, Antti Jokista kiittäen,

Sähkö-Jokisen yrittäjät ja henkilökunta.