”Olemme todella tyytyväisiä WLL 700 kg -nostimeen!”

Koneurakointi Juha Mansikkaviita toimii Hämeenkyrön väylällä Destian maanrakennusurakoitsijana ja asentaa tiestölle valaisinpylväiden jalustoja. Työ sujuu nyt entistäkin paremmin WLL 700 kg -nostolaitteella.

Juha Mansikkaviita hankki yritykseensä Sähkö-Jokisen nostolaitteen parantamaan työturvallisuutta sekä nopeuttamaan ja tehostamaan jalustojen asennusta. Laite on selvästi täyttänyt odotukset, sillä mies kehuu sitä vuolaasti.

Erityisesti työturvallisuus on nykyään arvostettu korkealle työmailla, ja sitä on alettu tarkemmin valvomaan sekä vaatimaan virallisia työvälineitä. WLL 700 pienentää riskejämme, joten voimme keskittyä tehokkaammin työn tekemiseen. Voimme myös luopua työläiden nostoliinojen ja ketjujen käytöstä jalustan asennuksissa. Jalustat asettuvat kerralla suoraan nopeasti ja tehokkaasti”, kertoo Mansikkaviita.

Turvallista ja helppokäyttöistä nostovoimaa

WLL 700 -nostimiin luotetaan jo lukuisilla muillakin työmailla ympäri Suomen. Sillä on virallisena nostolaitteena CE-hyväksyntä ja nostolaitelupa. Nostokapasiteettia on maksimissaan 700 kg, jolla hoituvat kaikki yleisimmät käytetyt jalustakoot, kuten SJ-4/1800 ja sitä pienemmät jalustat.

Helppokäyttöinen laite nopeuttaa asennustyötä ja kiinnittyy lenkistään kätevästi vaikka kaivinkoneen kauhan koukkuun tai kuorma-auton Hiab-nosturiin. Pienen koon ja puoliautomatiikan ansiosta sen käyttö onnistuu jopa yksin esimerkiksi kuorma-auton lavalta. Kun jalusta on laskettu kaivantoon haluttuun asentoon, vapauttaa automatiikka sen paikoilleen. Tämä parantaa työturvallisuutta ja ehkäisee asentajan riskiä jäädä jalustan alle. Laitteen sähkönumero on 6451100.

Katso laitteen esittelyvideo.