Asiakastiedote

Hyvä asiakkaamme,

Me Sähkö-Jokisella olemme järkyttyneitä ja syvästi huolestuneita Ukrainan tilanteesta, erityisesti Ukrainan kansan ja Euroopan rauhan kannalta. Olemme tehneet yrityksenä lahjoituksen Suomen Punaiselle Ristille. Jatkamme avustustoimintaa ja tuen antamista heille, joita sota koskettaa.

Arvioimme, että tilanne tulee vaikuttamaan teräksen saatavuuteen Euroopassa. Näin se vaikeuttaa toimintaamme sekä raaka-aineen saatavuuden että hintojen voimakkaan nousun kautta.

Epävarmuustekijät ovat ennalta arvaamattomia. Öljyn, maakaasun ja sähkön hintojen huima nousu sekä kuljetuskustannusten kohoaminen vaikuttavat vääjäämättä hinnoitteluumme.

Toimimme jatkossakin parhaan kykymme mukaan asiakkaidemme parhaaksi, pitkäaikaisiin yhteistyötahoihimme nojaten ja luottaen. Todennäköistä kuitenkin on, että joudumme tarvittaessa muuttamaan hintoja ja muita ehtoja sekä tarjous- että tilauskantaan.

Lasse Jokinen
Toimitusjohtaja, Sähkö-Jokinen Oy