Esittelyssä Sanna Jokinen

Sähkö-Jokisen henkilökunnan esittelyvuorossa on myyntiassistentti Sanna Jokinen, joka  toimii asiakaspalvelussa ja myynnin tukena. Kuten nimestä voi jo arvata, hän on yritysperheen vesa kolmannessa polvessa.

Sanna tuli taloon toukokuussa 2022 ja hyppäsi suoraan liikkuvaan junaan, keskelle kuuminta sesonkia. Tehokas perehdytys ja uuden alan haltuunotto hektisenä aikana ovat melkoinen tulikaste kenelle tahansa, mutta Sanna selviytyi aloituksesta loistavasti. 

– Tuotetuntemus ja sukeltaminen tekniseen valaistuksen maailmaan tuntuivat aluksi haastavilta, Sanna muistelee. Hän sisäisti asiat kuitenkin nopeasti, joten pylväiden ja jalustojen tekniset salat tulivat pian tutuiksi. Samalla hän toi taloon oman ammattitaitonsa ja uutta näkemystä.

– Odotin tehtävältä uusia haasteita, mielenkiintoista työtä sekä myös kannustavaa työilmapiiriä. Odotukset ovat toteutuneet hyvin, ja olen päässyt hienosti sisään Sähkö-Jokisen yhteisöön, iloitsee Sanna. 

Taustalla talouspuolen osaamista

Sähkö-Jokisen myyntihenkilöstöä on Sannan aikana vahvistettu, minkä myötä hänen työnsä painottuu vähitellen myös talousassistentin tehtäviin. Hänellä onkin jo 15 vuotta talouspuolen työkokemusta sekä merkonomin ja taloushallinnon tradenomin koulutus. 

– Mielekkäintä työssäni ovat logistiset tehtävät. Nautin kuormaussuunnittelusta, ja fiilis on hyvä, kun prosessi tarjouksesta asiakastoimitukseen on sujunut mutkitta ja onnistuneesti. Asiakastyytyväisyys onkin yrityksemme päätavoitteita, hän toteaa.

Sannan vapaa-aika kuluu lapsiperheen arjen pyörittämisessä, mutta aikaa riittää myös ystävyyssuhteille. Tulevaisuudessa hän toivoo voivansa panostaa enemmän myös omiin harrastuksiin, liikuntaan ja hyvinvointiin.