Kansanedustaja Matias Marttinen yritysvierailulla

Kansanedustaja Matias Marttinen kävi tutustumassa Sähkö-Jokisen toimintaan ja yritysympäristöön torstaina 3.11.2022 Noormarkussa.

Vierailu käynnistyi luontevasti yritysesittelyllä, jonka kautta Marttinen sai kuulla Sähkö-Jokisen vaiheista ja yrityskulttuurista. Esittelyssä käytiin tietenkin läpi myös tuotteita, tuotantoa ja koko toimialaa. 

Esityksen jälkeen keskustelimme yleisesti alan markkinatilanteesta ja vientitoiminnasta sekä sivusimme hieman myös työvoimapolitiikkaa. Tuotteiden puolella positiivista mielenkiintoa Marttisessa herättivät etenkin Response-hankkeeseen kehittämämme 5G-älypylväs sekä sähköautolatausinfran yhteistyökumppaniemme laajuus ja monipuolisuus.

Turvallisuusviesti tieliikenteen päättäjille

Vierailulla yhteiseksi kiinnostuksen kohteeksi osoittautui tieliikenteen turvallisuuden edistäminen. Toimme keskustelussa esiin huolemme moottoriteiden puutteellisesta valaistuksesta. Korkeiden nopeuksien ja vilkkaan liikenteen tieosuuksien liikenneturvallisuutta olisi syytä parantaa, ja valaistus on asiassa erittäin merkittävä tekijä. 

Meille oli tärkeää päästä välittämään tämä viestimme Marttiselle, joka työskentelee varajäsenenä liikenne- ja viestintävaliokunnassa sekä tapaa säännöllisesti muun muassa Väylän johtoryhmää. Esitellessämme perheyrityksemme toimintaa tunsimme myös suurta ylpeyttä hänen ihastellessaan sitä, kuinka vaikuttavaa erikoisosaamista omasta maakunnastamme löytyy.  

Kansanedustaja Marttisen vierailu olikin Sähkö-Jokiselle hyvin merkityksellinen, ja pidämme sitä yhtenä yrityksemme 55-vuotisen historian merkkitapahtumista. 

Kuvassa Tiina Jokinen, Matias Marttinen, Simo Jokinen ja Ville Nieminen.