Terveiset Sonepar Electricity -tapahtumasta!

Sonepar Electricity- kutsuvierastilaisuus järjestettiin 14.-15.6 Helsingissä Kaapelitehtaalla. Tilaisuuden aluksi Soneparin toimitusjohtaja Mika Höijer avasi alan tulevaisuuden näkymiä. Keskeisimpinä nousivat esille vihreä siirtymä ja tuotteiden kestävä kehitys. Sähkö-Jokisen Ville Nieminen ja Eetu Majalahti olivat esittelemässä kauden uutuuksia ja tapaamassa vanhoja sekä uusia tuttuja.

Osastolla vieraili paljon valaistuksesta kiinnostuneita vieraita. Erityisesti latausinfran tuotteet sekä uusi Element- aluhybridipylväs puukuosilla kiinnostivat sähköalan ammattilaisia. Element-pylväisiin voi tutustua tarkemmin Loviisan asuntomessuilla (7.7.-6.8.2023), jossa pylväät valaisevat messualuetta. Osastolla oli esillä myös yli tuhat kiloa painava SJP-5/1800 -puupylväsjalusta, joka herätti vaikuttavalla koollaan ihmetystä. Rennosta tapahtumasta iltaohjelmineen jäi vieraille varmasti hyvä fiilis ja tästä onkin hyvä siirtyä kohti juhannusta ja kesälomakautta.