Vuosaaren monitoimikentän valaistusrakenteet Sähkö-Jokiselta

Vuosaaren monitoimikentälle on saatu valaistus rakennettua ja kentän valaistusrakenteet toimitti Sähkö-Jokinen Oy. Projekti eteni johdonmukaisesti suunnittelusta aina pystytykseen asti ja kaikki palaset osuivat kohdalleen.

Kohteessa käytettiin ensimmäistä kertaa valmisjalustoja näin suurille mastorakenteille. Valmisjalustojen etuna on korkea laatu ja rakenteen kestävyys. Jalustat valmistetaan hallituissa olosuhteissa ja ne on helppo asentaa työmaalla valmiiksi kaivettuihin kohtiin. Näin myös urakoitsijan asennustyö helpottuu merkittävästi. 25m korkeat valaisinmastot varustettiin rengasorsilla, joihin saatiin tehokkaat valonheittimet varmasti kiinni. Rengasorsisto antaa mahdollisuuden suunnata valoa monipuolisesti ja juuri haluttuihin paikkoihin. Mastojen luja rakenne takaa korkealaatuisen valaistuksen vuosiksi eteenpäin.