Sähkö-Jokisen käytännöt koronavirustilanteessa

Sähkö-Jokinen Oy:n valmistautuminen, käytännöt ja vaikutukset toimintaan koronaviruksen (COVID-19) pandemiatilanteessa 

Tartuntatautiepidemia vaikuttaa nyt meidän kaikkien elämään. Sähkö-Jokinen Oy on varautunut siihen valmistautumalla noudattamaan Suomen hallituksen antamia toimintaohjeita. Toimintakäytäntöjä päivitetään tilanteen muuttuessa.

Valaisinpylväs- ja betonijalusta tuotanto ja myynti toimivat tällä hetkellä Sähkö-Jokisella normaalisti ja epidemia ei ole toistaiseksi vaikuttanut suorituskykyymme. Olemme varmistaneet resurssien riittävyyden ja toimitusketjun sujuvuuden myös Suomen ulkopuolelle. Mikäli pitkittynyt poikkeustilanne tai sen muuttuminen vaikuttavat toimintaamme, tiedotamme siitä mahdollisimman pikaisesti. 

Henkilökuntamme pyrkii pitämään tapaamiset ja palaverit etäyhteyksien avulla tai mahdollisuuksien mukaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Tehtaallemme emme tässä tilanteessa ota vieraita vastaan.

Henkilökuntaamme on ohjeistettu viranomaisohjeiden pohjalta viruksen etenemisen ehkäisemiseen, hidastamiseen ja suojautumiseen liittyvällä tiedotteelle sekä keskustelulla. Lisäksi on annettu tarkat toimintaohjeet sairastuttaessa sekä suositeltu seuraamaan julkista tiedottamista.

Näillä toimenpiteillä haluamme varmistaa henkilöstömme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme turvallisuuden ja samalla turvaamme sekä oman että asiakkaidemme toiminnan jatkumisen mahdollisimman häiriöttömästi.