Yli 40 -vuotinen osaaminen perustamisesta on käytössänne

Yli 40 -vuotinen osaaminen perustamisesta on käytössänne

Sähköautot yleistyvät vauhdilla. Sähkö-Jokinen on mukana rakentamassa laadukasta latauspisteverkostoa useilla komponenteilla kuten latauslaiteen pylväät SJO1,6 ja jalustat SJ-08 tai SJR-08 sekä teholatauslaitteiden laattajalustat. Valmistamme myös adapterilaippoja, joilla eri latauslaitevalmistajien latauslaitteet voidaan asentaa vakiojalustoihimme. Vakiojalustat ja pylväät saa hankittua kattavasti tukkuliikkeistä ympäri Suomen. Latauslaitevalmistajien määrän lisääntyessä teemme myös sopimusvalmistusta asiakkaan toiveiden mukaisille tuotteille.

Sähköautojen ja ladattavien hybridien latauslaitteiden pylväät on järkevää asentaa vakaaseen betonijalustaan. Latauspisteitä löytyy useilta huoltoasemilta, kauppakeskuksista ja kauppojen yhteydestä sekä yksittäisten yrityksien alueilta ja ne saattavat olla alttiina myös ilkivallalle. Oikean pylväs ja jalustayhdistelmän valitseminen on tärkeää, projektin huolellinen perustaminen on pitkäikäinen ja ekologinen valinta.

Kuvassa Sähkö-Jokisen GTB-Twin adapteri ja SJ-08 jalusta kannattelevat Garon latauslaitteita.