Vuosi 2022 on monipuolisen kehityksen aikaa

Sähkö-Jokisella on aina kuunneltu herkällä korvalla asiakkaita ja tuotteiden loppukäyttäjiä. Otamme tänäkin vuonna palautteet ja toiveet huomioon, kun panostamme tuotekehitykseen ja tuomme tuotteisiin uusia ominaisuuksia.

Parhaillaan käynnissä on älypylväs 5GModupolen modulaarisen rakenteen teknisen toteutuksen suunnittelu. Lisäksi opastepylväiden vahvaa kasvukehitystä tuetaan vahvalla kumppani- ja suunnittelijayhteistyöllä. Olemme myös uudistamassa pylväiden ja jalustojen perustamis- ja asennusohjeita videoineen ja animaatioineen.

Sähköautojen latauslaitetuotteiden tarjonta laajenee tänä vuonna yhä monipuolisemmaksi.

Valikoimastamme löytyvät latauslaitteiden pylväät, adapterit, törmäyskaaret, kiinnikkeet ja jalustat. 

Tuotepuolen ohella kehitämme palvelujamme pyrkien edelleen parantamaan tuotteiden saatavuuden nopeutta. Tähän saattavat kuitenkin valitettavasti vaikuttaa jo viime vuonna koetut haasteet komponenttien, raaka-aineiden ja muiden tuotantotekijöiden suhteen. 

Vastuullisena yrityksenä otamme huomioon myös ilmastokysymykset ja kehitämme kaikkia toimintojamme pienentääksemme niistä suoraan tai epäsuorasti aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.