Onnistuneet messut takana, kiitos vierailijoille!

Sähkömessut järjestettiin vihdoin vuosien tauon jälkeen. Messuille oli selvästi tilausta. Sähköalan ihmiset olivat lähteneet hyvin liikkeelle – sen todisti yli kymmenentuhatta messukävijää.

Osastollamme oli kattavasti esillä erilaiset pylväs- ja jalustaratkaisut ja uutuuksiakin saatiin mukaan. Erityisesti yhteiskäyttöpylväät ja pollarit sekä sähköautojen latausinfran tuotteet kiinnostivat kävijöitä.

Sähköautoilu on nyt ajankohtainen asia ja sen huomasi myös monista osastolla käydyistä keskusteluista. Saimme tärkeää palautetta ja uusia kumppanimahdollisuuksia juuri sähköautoiluun liittyvistä tuotteistamme.

Oli mahtavaa nähdä vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia pitkästä aikaa ihan kasvotusten, sitä mekin toimittajina olemme suuresti kaivanneet!
Kuulumisia vaihdettiin ja muisteltiin menneitä sekä pohdittiin tulevaisuuden kuvioita. Oli hienoa huomata kuinka tärkeänä kasvokkain tapaamista edelleen pidetään.

Haluammekin osaltamme kiittää kaikkia vierailijoita osastollamme vierailusta ja odotamme innolla tulevaisuutta vahvempina kuin koskaan!

Messuarvontamme multisport GPS-älykellon voitti asiakkuuspäällikkö Joel Hanhela, Rexel Finland Oy. Onnittelumme Kuusamoon!