Edessä toimelias ja toiveikas vuosi 2023

Sähkö-Jokinen lähtee uuteen vuoteen 2023 toiveikkaana haastavasta maailmantilanteesta huolimatta. Saavutimme liiketoiminnassa viime vuonna merkittävän, lähes 30 %:n kasvun, ja lähtökohdat myös alkaneen vuoden menestykselle ovat hyvät.  

Tehtyämme paljon töitä laadun, toimitusvarmuuden ja kattavien varastojen eteen olemme valmiina tulevaan valaistuskauteen vahvempina kuin koskaan.  

Laaja tuotevalikoima ja panostuksia asiakaspalveluun 

Nykyinen vakiotuotteiden valikoimamme on laaja ja kattaa lähes kaikki ulkovalaistuksen tarpeet. Varastossamme on valmiina tuhansia KAPU-turvapylväitä, vakiopylväitä ja mastoja sekä tietenkin betonijalustoja moneen lähtöön. Myös sähköauton latausinfran tuotteita löytyy kattavasti, ja niiden kysyntä kiihtyy kovalla tahdilla.  

Pyrimme osaltamme kehittämään edelleen raaka-aineiden ekologisuutta, jotta tuotteidemme hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Liiketoiminnan kasvua tukemaan olemme lisänneet henkilöstön määrää myynnissä ja tuotannossa sekä tehneet uusia investointeja. Läheisen, kasvokkain tehtävän asiakas- ja suunnittelijayhteistyön merkitys on edelleen suuri, ja haluamme panostaa siihenkin entistä enemmän.  

Näillä valmiuksilla ja toimenpiteillä pyrimme parantamaan entisestään Sähkö-Jokisen asiakaspalvelua ja tavoitettavuutta sekä asioinnin sujuvuutta. Aiomme olla jatkossakin turvallinen, ammattitaitoinen ja luotettava kumppani.  

Mielenkiintoisia hankkeita ja uutuuksia  

 Alkaneeseen vuoteen sisältyy paljon uutta ja merkittävää. Sähkö-Jokinen on valittu toimittajaksi Tampereen raitiotiehankkeen jatko-osuudelle, joka on yrityksemme historian suurin yksittäinen projekti. Valmiudet hankkeen laadukkaaseen läpivientiin ovat hyvät, ja luotettavien kumppaniemme onnistumme varmasti.  

Kesällä olemme mukana pylvästoimittajana Loviisan asuntomessuilla, joilla lanseeraamme uudet Decoral-Hybridipylväät. Niiden vahvuuksiin kuuluvat pieni hiilijalanjälki, materiaalien ekologisuus sekä viimeistelty, upea ulkonäkö.  

EU-rahoitteinen 5G-pylväshanke Response on edennyt siihen pisteeseen, että pylvästoimitukset ja asennukset tehdään tammikuussa Turun Ylioppilaskylän testiosuudelle. Nämä pylväät antureineen mahdollistavat mm. itseohjautuvien autojen testauksen nopean 5G-verkon avulla. Pylväiden erikoisvahvuus on modulaarisuus, joka mahdollistaa niille normaalia pidemmän elinkaaren ja muokattavuuden tulevaisuudessa muuttuvien tarpeiden mukaan.  

Jo lokakuussa 2020 käynnistynyt 5G-pylväshanke on ollut meille erittäin mielenkiintoinen haaste, ja uskomme saavuttaneemme siinä erittäin toimivan lopputuloksen. Hankkeen seurantajakso jatkuu aina vuoteen 2025 asti, ja seuraamme sen kehitystä suurella kiinnostuksella.  

 

Hyvää ja menestyksekästä vuotta 2023! 

Lasse Jokinen