Esittelyssä myyntipäällikkö Eetu Majalahti

Eetu Majalahti

Sähkö-Jokisen myyntitiimi sai lisävahvistusta, kun Eetu Majalahti aloitti työt myyntipäällikkönä 1.9.2022. Toimenkuvassaan hän vastaa yhdessä muun myyntitiimin kanssa myynnistä, asiakkaiden konsultoinnista ja jälkihoidosta sekä tuotekehityksestä. 

Eetun työhistoriaan sisältyy 16 vuoden pesti Postin erilaisissa tehtävissä sekä kokemusta myös myyntitöistä Vesivekillä kahden vuoden ajalta. Sähkö-Jokisen toimiala oli hänelle uusi, joten tuotteisiin perehtyminen ja niistä toimivien kokonaisuuksien rakentaminen on tuonut työhön omat haasteensa. Eetu kokee kuitenkin saaneensa jo juonesta hyvin kiinni.  

– Pidän siitä, että työ on sopivasti haastavaa, mielekästä ja kehittävää. Olen nopea oppimaan ja päässyt pian sisään työhön. Maalaisjärjellä pääsee tässäkin hommassa aika pitkälle, Eetu sanoo. 

Hänen mukaansa tehtävissä auttaa myös kyky ymmärtää kokonaisuuksia. Halu tehdä oma työnsä hyvin antaa puolestaan motivaatiota itsensä jatkuvaan kehittämiseen.  

– Myynnissä ja kehitystyössä tulee aina vastaan asioita, joissa joutuu laittamaan itsensä likoon ja opettelemaan uutta. Tätä peliä ei pysty pelaamaan koskaan läpi.  

Kaiken kaikkiaan Eetu kertoo viihtyvänsä työssään ja työpaikassaan. Hän kokee palkitsevaksi sen, että voi auttaa yritystä ja asiakkaita omalla tekemisellään. 

– Ilmapiiri Sähkö-Jokisella on todella hyvä. Työt hoidetaan hyvin ja ollaan ylpeitä siitä, mitä meillä on ja mitä saadaan aikaan. Yritys kehittää innokkaasti uutta ja vie siten alaa eteenpäin. Myös yhteistyökumppanien asiantuntemus on kovalla tasolla, se on ollut hieno huomata ja tekee työstä mielekästä. Lisäksi kanssakäymiset asiakkaiden kanssa ovat hyvähenkisiä. 

Myyntipäällikön sisällä asuu perhekeskeinen luontoihminen 

Eetun kotijoukkoihin kuuluvat puoliso, puolitoistavuotias touhukas tyttö sekä 10-vuotias ”vanha rouva” eli perheen koira. Tärkeintä elämässä hänelle ovatkin perhe ja ystävät. Heti niiden jälkeen tulevat työ ja harrastukset, joihin kuuluvat ainakin golf ja luonnossa vaeltaminen.  

– Mieleenpainuvin luontokokemus oli viikon kestänyt vaellus Lemmenjoella yhdessä puolison kanssa. Alkeellinen erämaakämppä tarjosi suojaa ja vierellä virtaava joki raikasta vettä nautittavaksi. Upeat Lapin tunturimaisemat ja melontareitit ovat todella lumoavia.  

Työelämän puolella Eetun odotetaan tulevaisuudessa kasvattavan rooliaan Sähkö-Jokisen myynnissä, jotta asiakkaiden tarpeet pystytään ottamaan huomioon entistäkin paremmalla palvelulla. Henkilökohtaisesti hän haluaa oppia alasta jatkuvasti lisää ja olla tärkeä osa myös Sähkö-Jokisen perhettä.